به همت معاونت غذا و دارو :
کارگاه آموزشی یکروزه با عنوان اصول برچسبگذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی
کلاس آموزشی با عنوان اصول برچسبگذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی، براي آموزش به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ کلاس آموزشی با عنوان اصول برچسبگذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی، روز يکشنبه اول مرداد 97، در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو تهران براي آموزش به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
مهندس ماندانا جواد پور کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در خصوص الزامات عمومی، اظهارات و کليات مندرجات در طرح برچسب مطابق با قانون 11 مواد خوراکی و آشامیدنی توضیحاتی ارائه کرد.
همچنین در این کارگاه یک روزه در خصوص اطلاعات تغذیهای و جدول نشانگرهای رنگی بهصورت مبسوط بحث و تبادلنظر شد.
یاد آور شد که متقاضیانی که تاکنون در دورههای نظارت بر محمولههای وارداتی و سامانه TTAC، آشنایی با قوانین و مقررات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و آموزش سیستم HACCP و پیشنیازهای آن (GMP و GHP) ثبتنام ننمودهاند، میتوانند تا تاریخ 03/05/97 به واحد آموزش (مهندس کسری مؤمنیان) مراجعه و ثبتنام به عملآورند.
در پایان کارگاه آموزشی براي شرکتکنندگان در دوره برگزار شد.
ارسال به دوستان